Werkwijze

Wat de aanstelling betreft van ons als architect: we kunnen werken in 1 of 2 stappen.
Ofwel kan je gaan voor een proces in 2 stappen:

dan starten we met het opstellen van een voorontwerp en eventueel een opmeting van de bestaande toestand indien het gaat om een verbouwing, hier hoort dan een summiere raming bij, zo ‘n voorstudie leveren we voor +- 850€ (excl Btw), de prijs kan schommelen naar gelang de grootte van de eventuele opmeting van de bestaande woning. (plannen worden ook steeds digitaal geleverd).

Hier wordt telkens een offerte voor opgemaakt.

De tweede stap is dan de volledige opdracht, die dan hieruit voortvloeit. Je kan ook onmiddellijk voor een volledige opdracht kiezen en de eerste stap overslaan. We komen zowieso ter plaatse kijken en maken een offerte op. Wat betreft het uiteindelijke ereloon: Er kan op percentage gewerkt worden (percentage op de uitgevoerde werken). Maar er kan ook een forfetair bedrag worden afgesproken. Dit is echt afhankelijk van het soort en de grootte van uw project.

Ons takenpakket

Bestaat voornamelijk eruit:
(dit is in een notendop beschreven)

  • het opmaken van een voorontwerp , een studie die rekening houdt met uw basisbehoeftes, uw wensen, de stedenbouwkundige voorschriften en uw budget, wat niet onbelangrijk is.
  • het opstellen van het bouwaanvraagdossier,
  • opmaken van het uitvoeringsdossier: opmaken van uitvoeringstekeningen, details, bestek en meetstaat,
  • bijstand bij de keuze en prijsvraag bij aannemers, controle van de offertes,advies over prijs-kwaliteitskeuze van de vakdeskundigen,
  • samenwerken met stabiliteitsbureau, EPBverslaggever en andere bijkomende studies die vandaag deel uit maken van het bouwpakket,
  • werfcontrole , werfplanning, opstellen werfverslagen,
  • bijstand verlenen bij opleveringen….
Sitemap
Diensten
Onze Visie

We vinden het belangrijk dat de eigenheid van het pand, maar ook de eigenheid van de bouwheer bewaard blijven in de verbouwing of de nieuwbouw, we bouwen ten slotte voor hem, die jaren in het gebouwde volume zal wonen.

Contact

Kortrijksebaan 111
3220 Holsbeek
+32(0) 496 17 13 05
info@saskia-architectuur.be